pexels-daniel-watson-762679.jpg

Werkwijze

“Hoe zou het zijn als er iemand naar je luistert? Naar jouw verhaal en jouw wensen”

Geen situatie is hetzelfde, geen ervaring is gelijk en elk verhaal is anders. Bij elke vorm van hulpverlening begin ik bij het verhaal, vanuit de verschillende perspectieven. Naast gekaderde hulpverlening als Kindbehartiger, SCHIP-aanpak en parallel ouderschap bied ik ook maatwerk.


Regelmatig zie ik dat hulpverlening zich richt op symptoombestrijding, want dat is wat “we” zien en willen wegnemen. Dat zie ik als vegen in een zandstorm; zinloos. Pas als de storm is gaan liggen zul je kunnen zien wat er aan zand ligt en dan pas is het zinvol om te vegen. Dat betekent dat ik mensen uitnodig om samen met mij te onderzoeken waar de bron van de storm ligt, zonder te wijzen naar een ander. Door te kijken of we samen kunnen verklaren waarom je doet wat je doet. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Stap voor stap kijken wat de volgende kans is en welke beweging daarvoor nodig is, vanuit willen en kunnen. Dat is wat ik maatwerk noem; een op jouw of jullie gerichte manier van werken.

Van mij kun je verwachten dat ik eerlijk, transparant en duidelijk ben. Ik lever maatwerk en zal het belang van het kind altijd voorop stellen. Zelfs als jullie dat even niet lukt. Ik zal vrij van oordeel meedenken, naast jullie staan en steunen waar nodig

PRIVACY

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywetgeving van kracht (AVG). Gezinspraktijk Gelukkig Gescheiden hanteert deze privacyverklaring.

TARIEF

Het uurtarief is € 90,- incl. btw per uur. In sommige gevallen vergoedt de gemeente (een deel van) de kosten. Je dient bij jouw eigen gemeente na te vragen of dit ook voor jou geldt.

CONTACT

Kunnen jij en jouw kind(eren) ondersteuning gebruiken vanwege een (vroegere) scheidingssituatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een eerste kennismaking.

 

Adres: Protonweg 7, 1627 LD Hoorn

KVK: 81615302
BTW-nr: NL003584320B95

Tel: 0229-316050

Mail: chantal@gelukkiggescheiden.eu

Aangesloten bij beroepsorganisatie:

Logo Kindbehartiger

Geregistreerd bij:

Logo SKJ kwaliteitsregister

© 2021 Gelukkig Gescheiden - Gezinspraktijk | privacyverklaring