top of page
pexels-daniel-watson-762679.jpg

Werkwijze

“Hoe zou het zijn als er iemand naar je luistert? Naar jouw verhaal en jouw wensen”

Geen situatie is hetzelfde, geen ervaring is gelijk en elk verhaal is anders. Bij elke vorm van hulpverlening begin ik bij het verhaal, vanuit de verschillende perspectieven. Naast gekaderde hulpverlening als Kindbehartiger, SCHIP-aanpak en parallel ouderschap bied ik ook maatwerk.


Regelmatig zie ik dat hulpverlening zich richt op symptoombestrijding, want dat is wat “we” zien en willen wegnemen. Dat zie ik als vegen in een zandstorm; zinloos. Pas als de storm is gaan liggen zul je kunnen zien wat er aan zand ligt en dan pas is het zinvol om te vegen. Dat betekent dat ik mensen uitnodig om samen met mij te onderzoeken waar de bron van de storm ligt, zonder te wijzen naar een ander. Door te kijken of we samen kunnen verklaren waarom je doet wat je doet. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Stap voor stap kijken wat de volgende kans is en welke beweging daarvoor nodig is, vanuit willen en kunnen. Dat is wat ik maatwerk noem; een op jou of jullie gerichte manier van werken.

Van mij kun je verwachten dat ik eerlijk, transparant en duidelijk ben. Ik lever maatwerk en zal het belang van het kind altijd voorop stellen. Zelfs als jullie dat even niet lukt. Ik zal vrij van oordeel meedenken, naast jullie staan en steunen waar nodig

PRIVACY

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywetgeving van kracht (AVG). Gezinspraktijk Gelukkig Gescheiden hanteert deze privacyverklaring.

TARIEF

Het uurtarief is € 85,-  per uur.
Ik ben aangesloten bij meerdere gecontracteerde jeugdhulpverlenings- aanbieders in West-Friesland en Purmerend. Wil je weten hoe je in aanmerking kunt komen voor de vergoeding vanuit de jeugdwet? Neem dan
contact met mij op.

CONTACT

Heb jij of je kind(eren) hulp nodig als gevolg van een (voormalige) echtscheiding? Neem telefonisch contact op of stuur me een email voor een eerste gesprek. 

Tarief
bottom of page